В ДНР почали продавати турецькі товари під знаком китайського виробництва

В ДНР почали продавати турецькі товари під знаком китайського виробництва Недалеко від населеного пункту Семигір’я, який знаходиться у Артемівському районі, представниками Служби безпеки України було затримано вантажівку, водій якої незаконно перевозив на борту свого транспорту кліматичні камери та трасформатори, вартість яких оцінюється в понад 240 тисяч гривень.

У районі Новойдара була затримана група, яка перевозила автоцистерну на 9 тисяч літрів дизельного пального до ЛНР. Біля поселення Березове затримали грузовик, що намагався транспортувати одяг, побутову техніку, парфумерію до ДНР, вартість грузу оцінюється в 200 тисяч гривень.

Також були непоодинокі випадки незаконного перевезення у ДНР та ЛНР фруктів, предметів старовини та інших речей. СБУ зараз пильно стежить за усіма перевезеннями, які відбуваються у зону АТО.

Марина Ахмедова – відома російська письменниця та журналіст, повідомила резонну новину: товари турецького походження почали маскувати під виглядом китайських.

Оскільки «захисник» ДНР та ЛНР пориває усі економічні та політичні зв’язки з Туреччиною після недавнього конфлікту з військовим літаком, піддані теж повинні дотримуватися такої політики. Проте, платоспроможність людей дуже низька, і вони не купують, а займаються таким собі «шопінг-спогляданням».

Продавці на ринку, які вже раніше зробили закупки у турецьких партнерів, аби не знищувати цей товар вирішили підійти до ситуації творчо: просто продаючи говорять, що речі насправді китайські. І це при тому, що турецькі речі по якості значно кращі. Такий він, «російський світ»…

Хотите заниматься поставками товаров, но еще не нашли способ? Законная морская перевозка и транспортировка товаров в любую точку мира. Обращайтесь к профессионалам. Компания имеет в своем распоряжении современное оборудование, транспорт и персонал.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.