Як покращити здоров’я без ліків

Всі давно знають, напевно, ви теж, що існує бюджетна альтернатива практично будь-яких ліків. Так, всім відома «Но-шпа» коштує 50 гривень, а препарат з аналогічними властивостями і меншою кількістю побічних ефектів – дротаверину гідрохлорид – всього 15 гривен.

Світовим фармакологічним компаніям вигідніше продавати в 4-100 разів дорожче те, що насправді коштує копійки.

Створення ліків здійснюється за допомогою поєднання декількох компонентів, витриманих за певних температурних і кліматичних умов. Відбувається синтез речовин, дія яких схожа з природними. Тільки в другому випадку побічних ефектів бути не може. А перший варіант має на увазі довгостроковий прийом на тлі розвитку нових захворювань. Медикаментозні препарати знищують не корінь проблеми, а її наслідок, блокуючи тим самим відновлювальні процеси організму, що провокує розвиток проблем зі здоров’ям у майбутньому. Звідси виникає залежність від аптек.

Чому немає такого акценту на рекламі фруктів, овочів і зелені? Тому що рясний прийом людьми їжі, в якій незліченна кількість макро- і мікронутрієнтів, вітамінів, мінералів і ферментів, – невигідний. Світові корпорації в прямому сенсі зазнають великих втрат від такої ситуації. Ви просто перестанете хворіти, якщо включите в раціон хоча б трохи більше клітковини. Однак мова зараз не про це.

Існує одна речовина, яка при правильному застосуванні атрофує пухлинні зачатки, а також нормалізує роботу гормонального фону у чоловіків і жінок будь-якого віку. Речовина ця знаходиться у фрукті, який можна знайти в будь-якій країні, – в апельсині.

Що ви отримуєте від дозованого систематичного прийому апельсина

Жінки

  • Больовий поріг при менструації збільшується на 12-37%;
  • Мінімізується поява набряків під очима вранці (навіть якщо випити літр пива перед сном);
  • Нормалізується робота статевих гормонів;
  • Позбавлення від рясної рослинності на обличчі (тривале вживання усуває зовсім);
  • Активізується здорова робота обмінних процесів;
  • Позбавлення від зайвої ваги за рахунок жиру;
  • Шкіра стає пружною і підтягнутою;
  • Сповільнюється старіння.

В цілому позитивних ефектів від звичайного апельсина набагато більше. Задумайтесь, скільки світових ніш бізнесу втратить клієнтів, якщо всі почнуть їсти апельсини: фармакологія, спортивне харчування, БАД-ки, хірургія, ендокринологічні жіночі центри, косметологія і т.д. На жаль, жінкам простіше повірити якомусь косметологу, ніж просто їсти фрукти. А ви проведіть експеримент: протягом місяця їжте даний плід – зробіть фото на початку курсу і в кінці. Ви в будь-якому випадку нічого не втрачаєте: кілограм апельсинів коштує не більше 1,5 долара. В день потрібно з’їдати по одній-дві штуці. Тобто, експеримент дуже бюджетний, в плані фінансових розтрат.

Чоловіки

Зверніть увагу: ефект прийому у різних статей помітно відрізняється! У чоловіків зовсім інші домінуючі гормони, потреба в деяких поживних речовинах менше, ніж у жінок і т.д. Все одно, що за одним і тим же комп’ютером по черзі сидітимуть програміст і веб-дизайнер: засіб для роботи однаковий, а результат у обох буде різний.

  • Підвищення синтезу тестостерону на тлі нормалізації лібідо і статевого потягу в цілому;
  • Покращення ментальної і когнітивної концентрації;
  • Підвищення психоемоційного фону, що позитивно відбивається на житті в цілому;
  • Збільшення силових показників і витривалості;
  • Прискорює синтез нових білкових структур після важких фізичних навантажень.

І багато іншого!

Така ж рекомендація, як жінкам: просто проведіть експеримент – він описаний вище.

Способи вживання апельсинів

Кишечник людини постійно чимось забитий: переважно це калові маси, паразити і грибок. Пов’язано це з тим, що далеко не вся їжа засвоюється відразу після вживання. Так, шматок смаженої телятини при нездоровому метаболізмі може перебувати в кишці до шести діб, отруюючи при цьому все тіло. Хлібобулочні вироби переважно містять високий глікемічний індекс – регулярний прийом булочок, печива, локшини і т.д. забезпечить гіпертрофію ліпідних капсул. Тобто, щоб ефект від прийому був видний вже через тиждень, необхідно спершу прочистити кишечник, щоб апельсин, потрапляючи всередину, не загнивав і не втрачав своїх корисних властивостей.

У цьому-то і полягає плюс медикаментів: вони працюють незалежно від того, наскільки ваше тіло чисте. Природні ліки працюють тільки в чистому організмі. І тут потрібно вибирати: витрачати величезні суми на ліки або час від часу робити чистку.

Після 25-ти років організм настільки звикає до постійної апатії, млявості, незначних хвороб, розладів шлунка, вулканізму, зниження сексуального потягу і т.д., що людина вважає це нормою і думає, що вона здорова – але це не норма.

Отже, щоб прочистити тіло просто потрібно менше їсти смаженого, продуктів з високим вмістом цукру і менше пити кави, а також збільшити кількість клітковини в раціоні.

Досить їсти по одному апельсину перед сном кожен день. Саме в цитрусових міститься синефрин.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.