Мигдаль зміцнює м’язи і серце

Мигдаль зміцнює м'язи і серцеЩодня вживаючи мигдаль, можна захистити і зміцнити свої м’язи і серце, як стверджують вчені.

У мигдалевих горіхах міститься досить велика кількість білка, а також вони багаті поживними речовини, такими як: мононенасиченими жирами, вітаміном Е, який допомагає зберігати еластичність шкіри. Марганець підтримує здоровий рівень цукру у крові, а магній виконує важливу функцію для роботи органів, м’язів та нервової системи і регулює кров’яний тиск.

Вчені з Університету в штаті Пенсільванія досліджували вплив споживання 40 грам мигдалю в день на 52 дорослих, у яких спостерігався підвищений рівень шкідливого холестерину. Досліджуваних було розділено на дві групи, які мали приблизно однакову вагу, але після шести тижнів «мигдальної дієти» в учасників знизилася вага, окружність талії і кількість жирових відкладень в області черевної порожнини.

Жир в черевній порожнині є важливим чинником ризику розвитку діабету, серцево-судинних захворювань, небезпеки інсультів та інших умов, які здійснюють вплив на кровоносні судини. Інші додаткові дослідження вивчали взаємозв’язок між споживанням мигдалю і станом серця і м’язів.

Результати показали, що мигдаль сприяє зміцненню м’язів і може використовуватися для поліпшення їх стану.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.