...

Продаємо квартиру

Продаємо квартиру

Продати успішно квартиру після оціни її вартості оціночной компанією Парето, на жаль, виходить не всім людям.
Що впливає на підвищення цінності об’єкта нерухомості
Фахівці з оцінки в своїй роботі користуються певними критеріями оцінки житлової нерухомості, куди входить:
– місце розташування об’єкта оцінки (в центрі або більш далеких від центру районах);
– інфраструктура в місці, де знаходиться об’єкт (наприклад, поруч парк або пустир, промислова зона). Наскільки далеко йти до магазину, поліклініки, школи, дитячого садка; зручність транспортної розв’язки;
– тип будинку (будівля 30-х років, приватний будинок або ін.);
– ступінь зношеності будинку;
– матеріали, які застосовувалися при будівництві будівлі і перекриттів;
– наявність ліфта і домофона;
– ступінь фізичного зносу об’єкта.

Іноді люди, бажаючи швидше здійснити операцію, просто не надають значення деяким юридичним моментам і роблять серйозні помилки. Бувають випадки, що людина залишається без квартири і без грошей, які він повинен отримати за її продаж. Давайте спробуємо розібратися, як правильно продати квартиру і зробити це за короткий проміжок часу?
Напевно, не секрет, що на сьогоднішній день ціни запропоновані ринком нерухомості просто лякають всіх покупців. Досить мати 2-ух або 3-х кімнатну квартиру, і ви можете сміливо вважати себе багачем. Якщо ви зможете успішно продати таку нерухомість, то ваш бюджет доповниться значною сумою грошей. Тільки зазвичай у житті свої порядки і така на перший погляд вигідний продаж може виявитися повним провалом. Тому перед продажем обов’язково продумайте все до дрібниць.
Є безліч прикладів, коли господарі з метою отримати хороші гроші продавали свої квартири і потім дуже шкодували про ці продажах. Наприклад, відомі ситуації, коли в родині росте дитина школяр, з часом він виростає і потрібно думати, де він буде жити зі своєю сім’єю. Тим більше якщо в родині планується малюк, то без окремої квартири не обійтися. Якраз в таких ситуаціях дуже виручають колись непродані квартири.
Але, на жаль, деяким людям знайомі ситуації, коли від продажу квартири залежить здоров’я або навіть життя людини. Природно людина в поспіху намагається швидше продати квартиру і часом навіть не замислюється про можливі проблеми. Ніколи не потрібно безвідповідально ставитися до продажу нерухомості. Якщо у вас немає часу займатися цими справами, то довірте свій продаж якого-небудь перевіреного агентству нерухомості. Так ви будете впевнені, що угода пройде правильно, і ви отримаєте бажану суму.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.