Хто залишив 2.12.2015 Майстер Шеф?

Хто залишив 2.12.2015 Майстер Шеф Ельдар

Вже у першому конкурсі учасникам Майстер Шеф 5-го сезону довелося дость складно – їм належало приготувати шоколадні об’ємні квіти. Це дійсно непросте завдання, з таким ніхто так і не зумів впоратися, але найгіршими стали страви Юлії Прокопенко, Юлії Шолудько та Ельдара – вони отримали чорні фартухи.

У наступному (другому) конкурсі наші учасники Майстер Шеф змогли самі вибрати для своїх страв основний інгредієнт. Хоча додаткові продукти, з яких їм належало приготувати конкурсне ресторанне блюдо, відбирали конкуренти по шоу. Зрозуміло, враховуючи відносини між учасниками шоу, не всі додаткові інгредієнти підходили до основних.

У третьому конкурсі були дві команди, які повинні були приготувати смачні обіди для школярів. Страви повинні були бути смачними, простими і корисними. Після дегустації діти визнали страви червоною команди смачніше, ніж у синьої. В результаті сині вибрали гірших учасників у своїй команді, якими стали Євген Гергец і Наталія Левензон.

У битві чорних фартухів гіршим учасникам п’ятнадцятий випуску п’ятого сезону належало приготувати міні-порції для іграшкових прототипів членів журі. Завдання виявилося не з легких і білі фартухи в підсумку отримали Наталія Левензон і Юлія Шолудько, які піднялися на балкон.

Кращим стравою в битві чорних фартухів судді визнали кулінарний витвір Євгенія Гергеца. А найгіршим учасником у битві чорних фартухів судді визнали Ельдара, який вже одного залишав проект.

У п’ятнадцятому випуску шоу МастерШеф 5 шоу покинув Ельдар.

Нагадаємо, в чотирнадцятому випуску МастерШеф 5 шоу покинули Денис Елінчак і Віка Резник.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.