Великі автомобільні черги на польській митниці

Великі автомобільні черги на польській митниціНа пункті митного пропуску «Шегині», за даними інформаційних служб, в черзі перебувають 150 транспортних засобів, на пункті митного пропуску «Краковець» – близько 100 автомобільних засобів, на пункті пропуску «Рава-Руська» – чергу утворили близько 80 автотранспортних засобів. Сьогодні, 10 грудня, на території Львівської області, у трьох пунктах митного пропуску на кордоні між Україною та Польщею утворилися досить таки великі автомобільні затори. Таку інформацію надала прес-служба Держприкордонслужби.

На момент 08.00 ранку у пункті митного пропуску «Шегині» чергу утворили 150 автомобілів. У пункті митного пропуску «Краковець» – чекають свого перетину кордону 100 транспортних засобів. На пункті митного пропуску “Рава-Руська” – утворилась черга з 80 автотранспортних засобів.

У пункті митного пропуску «Грушів – Будомєж» (знаходиться у Яворівському районі Львівської області), що розташований на території суідньої Польщі, з призначенням для перетину кордону пасажирами та вантажними автомобілями, вагою до 3,5 тонни, черга транспортних засобів на сьогодні найменша, і становить 30 одиниць техніки.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.