...

На iPhone 6s перейшла рекордна кількість користувачів Android

На iPhone 6s перейшла рекордна кількість користувачів AndroidСхоже, що з кожною новою моделлю iPhone на «яблучну» техніку переходить все більше власників Android-техніки. Новий звіт Consumer Intelligence Research Partners показує, що вже 26% людей, які стали власниками iPhone 6s або 6s Plus протягом першого місяця його наявності в продажі, раніше були користувачами смартфонів на Android.

Рік тому, такий показник для iPhone 6/6 Plus становив лише 12%. Правда, два роки тому, для iPhone 5s, він булв вищий попередньої позначки і знаходився на рівні 23%. Проте цього року поставлений абсолютний рекорд. Майже кожен третій новий власник iPhone розлучився з Android-смартфоном.

Масовий перехід від Android до iPhone можна спробувати пояснити появою великоформатної моделі 6s Plus, однак торік така модель теж була, при цьому кількість «біженців» була вдвічі меншою. Швидше за все, ця тенденція пояснюється поєднанням відразу декількох факторів: різні нововведення в iPhone (сенсорна клавіатура, поліпшена камера, Apple Pay), вдосконалення iOS, вдала реклама і галас навколо нових моделей, а також невдоволення попереднім Android-апаратом.

Інша цікава тенденція: цього року більше людей купують Планшетофони iPhone 6s Plus. Продажі цієї моделі складають 37%, тоді як минулого року у моделі 6 Plus було 25%. Це вкладається в загальну тенденцію переходу від смартфонів на Планшетофони.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.