Польща і Великобританія боротимуться з російською пропагандою

Польща і Великобританія боротимуться з російською пропагандоюБританський прем’єр виступив за зміцнення східного флангу НАТО. Кемерон і його польська колега домовилися про спільну роботу в питаннях безпеки та протидії пропаганді РФ.

Девід Кемерон, прем’єр-міністр Великобританії разом з главою польського уряду Беатою Шидло у четвер, 10 грудня, у ході зустрічі у Варшаві вирішували питання безпеки та боротьби з російською інформаційною війною. Кемерон заявив, що вони домовилися співпрацювати у цих сферах. Британський прем’єр  виступив також за зміцнення східного флангу НАТО.

У тому числі Кемерон заявив, що в зв’язку з кризою безпеки проведення реформ в Євросоюзі і перегляд відносин Великобританії і ЄС набули особливої ​​важливості. Кемерон і Шидло висловили намір продовжити переговори щодо спірних тем, таких як соціальні виплати мігрантам.

Раніше Палата громад Великобританії надала підтримку плану Девіда Кемерона відносно проведення до закінчення 2017 року референдуму на рахунок подальшого членства країни у складі Євросоюзу. Глава уряду дуже часто робив акцент на тому, що дуже хочу зберегти членство Великобританії в ЄС, але її роль у європейському співтоваристві повинна бути переглянутою. Одним із найважливіших вимог Кемерона є встановлення лімітів на соціальні виплати тим мігрантам, які прибули до Європи.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.