В Криму закривається найвідоміший зоопарк. Власник звинуватив Наталю Поклонську

В окупованому Криму закривається найвідоміший зоопарк. Власник звинуватив окупантів у свавілліВ окупованій Ялті Олег Зубков, директор та власник одного із найвідоміших кримських зоопарків «Казка» та сафарі-парку «Тайган», оголосив про закриття цих закладів на знак вираження протесту щодо дій тамтешньої влади і сказав, що вимагає відставки Наталії Поклонської, так званого «прокурора Криму». Таку заяву виголосив сьогодні Зубковна прес-конференції, яка відбулася у Сімферополі.

За словами Олега Зубкова, в такій обстановці та умовах, такому нечуваному свавіллі кримських властей, якого він ще не бачив за всю історію зоопарку та Криму загалом, він не може провадити свою діяльність. Тому від вчора ним прийнято рішення зупинити роботу парків «Тайган» та «Казка» для відвідувачів, на знак протесту.

Також директор цих зоопарків вимагає термінової відставки прокурора Криму Наталії Поклонської, яка робить, на його думку, безвідповідальні, та часто зовсім неправдиві заяви. Акція протесту наразі безстрокова. Олег Зубков зазначив, що готовий розглядати пропозиції про переїзді свого звіринця.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.