...

НБУ оголосив довідник легальних обмінних пунктів

НБУ оголосив довідник легальних обмінних пунктівЛіцензії від НБУ отримали лише 15 установ, у яких 1 936 точок продажу валюти

11 грудня Національний банк України остаточно склав та опублікував довідник відділів небанківських фінансових установ, які  отримали відповідні генеральні ліцензії на провадження валютно-обмінних операцій, за офіційними повідомленнями прес-служби Національного банку. Такий список опублікували на сайті Нацбанку і кожен може з ним ознайомитись. Це набуло необхідності з боку НБУ, аби надалі пошук інформації по цих обмінних пунктах був набагато простіший, та щоб була можливість сформувати карту відділів небанківських валютно-обмінних організацій.

Всього генеральні ліцензії отримали 15 установ, які складаються з тисячі дев’ятсот тридцять шість структурних підрозділів. При цьому наголошується, що в інформаційні дані довідника не включена інформація про ЗАТ «Українська фінансова група», яка проводить діяльність на основі генеральної ліцензії в операціях валютного обміну у частині здійснення операцій купівлі у фізичної особи залишку суми в іноземній валюті за гривневий еквівалент, якщо його сума менша за номінальну вартість мінімальної банкноти, яка вказана у зверненні.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.