«Дніпро» розгромив наостанок «Русенборг»

«Дніпро» розгромив наостанок «Русенборг»Команда Маркевича прощається з Лігою Європи великою перемогою

«Дніпро», як це зведено у таких випадках говорити, голосно заявив про себе перед вильотом із Ліги Європи. В своєму прощальному матчі цього року фіналіст Ліги Європи вдруге переграв «Русенборг», цього разу зі значним відривом.

За першу третину ігрового часу поєдинку «Дніпро» не створив жодної напруженої ситуації біля воріт свого суперника. Мало того, команда Маркевича могла двічі пропустити гол у свої ворота за перші 30 хвилин – спочатку з пенальті, а потім Седерлунд повинен був забивати, проте не влучив толком по м’ячу на воротарській лінії.

А далі звідки не візьмись «Дніпро» забив свій перший гол. Дніпряни скористалися помилкою суперника, яка склалась в центрі поля, протягли м’яч до штрафної гостей, де Матеус відмінним маніпулюванням м’яча, обіграв захисника та влучив по воротах. Так рахунок склав 1: 0, і початок було покладено.

В цілому далі гра для українців задалася. Завершив розгром противників Євген Шахов, потужно пробивши м’яч буквально крізь руки голкіпера, який не впорався з пострілом українця. А гра завершилась перемогою «Дніпра» з рахунком 3:0 в користь українців.

Автор: Ірина Колесник

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.