У 2016 році э загроза нових кібератак на пристрої Apple

У 2016 році виникне загроза нових кібератак на пристрої Apple Фірма Symantec, спеціалізація якої забезпечення інформаційного захисту, вважає, що кількість кібер-атак на продукцію Apple в 2016 році буде зростати. Вже цього року операційна система айфонів і брендових комп’ютерів зазнала серйозного випробування.

У першій половині грудня Дік О’Брайен з Symantec провів аналіз інформаційної захищеності Apple, який займав цілих тридцять сторінок. Він розповів про здатність пристроїв, які працюють на MacOS X або iOS, протистояти зовнішній загрозі зараження вірусами. У 2015 році обсяг шкідливих розробок збільшився вдвічі у порівнянні з минулим роком. Підвищена активність недоброзичливців спостерігається протягом останніх півтори року. Тим не менше, на продукцію Apple атаки відбуваються набагато рідше, ніж андроїдні телефони або стаціонарні комп’ютери, які працюють на операційній системі Windows.

О’Брайен також поділився своїм припущенням, що в наступному році Apple може стати головною мішенню кібер-злочинців. Вони будуть докладати максимальних зусиль, щоб спробувати відшукати пролом в системі інформаційного захисту та зламати її. У злочинців лише одна ціль, – викрасти грошові кошти з рахунків користувачів після того, як будуть впроваджені платіжні сервіси.

Про технику Apple подробнее можно читать далее.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.