Орендувати вилковий автонавантажувач: недорого і зручно

Автонавантажувачі на сьогоднішній день є найпоширенішим видом наземного підйомно-транспортного обладнання на багатьох вітчизняних підприємствах найрізноманітніших галузей і сфер діяльності. Адже за допомогою таких машин можна швидко й ефективно виконувати вантажно-розвантажувальні роботи, штабелювати всілякі товари і вироби, переміщати їх на відстані до декількох кілометрів як на відкритому повітрі, так і всередині складів, промислових цехів та інших приміщень.

автонавантажувач

Варто відзначити, що в останні роки намітилася нова тенденція: багато власників бізнесу вважають за краще не купити, а орендувати автонавантажувач вилковий. Адже оренда навантажувача у Києві у більшості випадків вигідніше його покупки. По-перше, сучасний автонавантажувач від кращих світових виробників коштує досить великих грошей (при покупці доведеться одномоментно заплатити цю суму). Якщо вільних оборотних коштів не вистачає, то доведеться брати кредит у банку.

По-друге, для управління вилковим навантажувачем потрібен досвідчений водій-оператор, а для поточного сервісного технічного обслуговування – фахівець-ремонтник. Таких співробітників треба тримати в штаті, платити їм зарплату, а також робити відповідні нарахування на цю зарплату та перераховувати їх до бюджету, пенсійного та інших фондів. По-третє, потрібно періодично виконувати поточний ремонт, і замінювати при цьому зношені вузли та деталі; покупка таких запчастин теж обходиться недешево.

У разі оренди автонавантажувача всіх цих витрат і турбот можна уникнути. Адже орендодавці, як правило, самі регулярно проводять регулярний техогляд, а у разі поломки орендованої спецтехніки – просто надають орендарю іншу, аналогічну по усіх параметрах машину на заміну. Крім того, всі солідні компанії-орендодавці готові надати свого водія для управління навантажувачем. А це теж великий плюс.

Керівники підприємства-орендаря можуть бути впевнені, що всі підйомно-транспортні роботи будуть виконуватися ефективно і швидко, оброблювані вантажі не будуть пошкоджені (особливо, якщо мова йде про крихкі або великогабаритні вироби); крім того, немає потреби думати, де взяти водія на заміну у випадку, якщо свій співробітник звільнився, прогуляв, пішов у відпустку, захворів тощо). Усі ці турботи повинен вирішувати орендодавець.

Таким чином, усі проблеми орендаря будуть зведені до мінімуму – залишається вибрати для оренди найбільш придатну модель автонавантажувача, і тільки оплачувати досить помірну і прийнятну орендну плату.

Детальніше про те, як правильно в Україні вибрати навантажувач для оренди читайте на сайті київської компанії «Денал Груп» – https://denal.com.ua

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.