...

Великий вибір пателень для сучасної кухні

Меблювання кухні – це перший крок. Друге, може бути, навіть більш важливе – придбання всього необхідного посуду. І тоді виникає питання, яку пательню купити: з керамічним або тефлоновим покриттям? На перший погляд це може здатися тривіальним завданням, але для будь-якої людини, яка хоч трохи розбирається в кулінарії і більше або менше любить її, це серйозна проблема. Пательня для млинців з керамічним покриттям або сковорода-гриль з тефлоном, а може і те, і інше?

Для якісного приготування страв обов’язково потрібно пательня, що відрізняється міцністю, термостійкістю і часто має додаткове антипригарне покриття. В асортименті інтернет-магазину елітного посуду Posud:meister представлений великий вибір пателень у великому ціновому діапазоні.

hranenie kastrul na kuhne

Жарка – один з основних способів приготування їжі, тому пательня незамінне обладнання на будь-якій кухні.

Великий асортимент пателень:

  • Чавунні. Найміцніша з усіх сковорідок дуже стійка до подряпин і довго зберігає тепло. Чавунна пательня може служити вічно.
  • Тефлонові. Завдяки антипригарному покриттю вони дозволяють смажити з невеликою кількістю жиру.
  • Алюмінієві. Надзвичайно легкі, що спрощує використання. Вони швидко і рівномірно розподіляють тепло, що дозволяє економити енергію.
  • Пательнi з нержавіючої сталі. Дуже міцні, смажені в них страви можна перемішувати навіть металевими приладами.
  • Керамічні. Дозволяють смажити без жиру або з невеликою кількістю жиру. Вони стійкі до високих температур (до 450 градусів).
  • З вуглецевої сталі. Ідеально підходять для швидкого смаження і не вимагають великої кількості жиру. Ідеальні для швидкого обсмажування з ефектом хрусткої скоринки.
  • Титанові. Міцні та стійкі до механічних пошкоджень. Вони відмінно проводять тепло і довго його зберігають.

unnamed 2020 10 16T034741.095 1

Тефлонові пательнi – найпопулярніший і найбільш часто обирається вид посуду. Вони покриті тефлоновим шаром, тому на них можна приготувати практично будь-яку страву. Вони ідеально підходять як для приватних кухонь, так і для ресторанів і їдалень.

Безліч розмірів, різноманітність матеріалів і широкий ціновий діапазон асортименту дозволять вибрати в інтернет-магазині Posud:meister ідеальну пательню для будь-якої кухні. На даний момент в асортименті представлені багато типів пателень. Плоскі пательнi для млинців, пательнi-гриль для ідеально просмаженого м’яса або глибокі пательнi для овочевих і рибних страв. Продукція, котра представлена в магазині, виготовлена з різних матеріалів найвищої якості.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.