Портал Pornhub почав продавати одяг

Портал Pornhub почав продавати одяг

Найбільший і найпопулярніший у світі порносайт Pornhub випустив лінію одягу з символікою онлайн ресурсу. Тимчасовий pop-up магазин відкрився в американському мегаполісі Нью-Йорку під час проведення тижня моди, повідомляє The Metro.

У створенні брендованого одягу брали участь такі дизайнери як Baron Von Fancy (також відомий як Гордон Стівенсон (Gordon Stevenson) і Кален Холломон (Kalen Hollomon), а також художники графіті Bronx CES і COPE2.

У колекції представлені чоловічі та жіночі футболки, светри та толстовки. На деяких виробах завдано принт з назвою сайту. Їх також можна замовити в інтернеті. Ціни починаються від 25 американських доларів.

На початку вересня цього року Pornhub оголосив конкурс на краще есе. Автору кращої роботи на тему «Як я роблю інших щасливіше» (How do you strive to make others happy) пообіцяли виплатити премію у розмірі 25 000 доларів. За правилами конкурсу, участь у ньому можуть брати тульки повнолітні студенти. До есе вони повинні прикріпити короткий відеоролик з розповіддю про себе. Прийом робіт закінчується 31 жовтня 2015 року.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.