...

Кабмін України затвердив перелік зенітних ракетних систем, що підлягають модернізації

Зенітно-ракетный комплекс 9К33М2 "Оса-АК"

8 вересня 2015 року Кабінет міністрів України затвердив перелік зенітних ракетних систем, що підлягають розробленню і впровадженню у виробництво та експлуатацію, а також модернізації. Відповідний документ з’явився на сайті КМУ.

Докментом визначено, що модернізації підлягають ЗРК (зенітні ракетні комплекси) з дальністю дії до 50 км та їх складові частини: гарматно-ракетний комплекс “Тунгуска”, зенітний ракетний комплекс “Стріла”, зенітні ракетні комплекси “Оса”, “Бук М1”.

Про генерального конструктора із створення та модернізації зенітних ракетних систем  і комплексів протиповітряної оборони

Також до списку ракетних систем, які потребують модернізації та доопрацювання потрапила зенітна ракетна система (комплекс) “С-300П” і зенітні ракетні системи та комплекси середньої дальності, керовані ракети до них.

Кабмін надав генеральному конструктору – генеральному директорові державного підприємства “Державне Київське конструкторське бюро “Луч”” Олегу Коростельову повноваження генерального конструктора із створення та модернізації зенітних ракетних систем і комплексів протиповітряної оборони нашої країни в такий нелегкий час.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.