...

Інноваційний Фільтр для Води на Кухні

real c9193290 9d6b 4180 9647 cab8e2945120

Фільтр для води на кухні стає все більш сучасним та ефективним, пропонуючи не лише очищення, але й насичення та обробку. Один із передових у цьому напрямку – це зворотний осмос Bregus ProTech 75R Redox, який надає воді не тільки високу якість, але й покращує її характеристики. В першу чергу це стосується рівню рН питної води та окисно-відновного потенціалу або Redox-потенціалу. Це ті показники, на які ще п’ять років тому ніхто не звертав уваги.

Фільтр Bregus ProTech 75R Redox використовує систему зворотного осмосу, яка вважається найефективнішою для очищення води на сьогоднішній день. Ця технологія дозволяє нам отримувати безпечну питну воду без необхідності кип’ятіння. Осмотична мембрана Bregus усуває найдрібніші частки, включаючи віруси та бактерії. Тому мембрана є ключовим елементом питного фільтру.

Тривалу роботу осмотичної мембрани забезпечують картриджі попереднього очищення Bregus ProTech. Вони компактні та легкі у заміні, що робить фільтр зручним для встановлення й сервісу, і також він буде займати значно менше місця на кухні під мийкою. Тому системи Bregus ProTech забезпечують не тільки високу якість очищення води, але і легкість в обслуговуванні.

Однією з головних переваг фільтра Bregus ProTech 75R Redox є його розширений набір постфільтрів, які обробляють воду вже після очищення. Завдяки технології покращення рівня рН та Redox-потенціалу, ми отримуємо мінералізовану питну воду, що ідеально підходить для нашого організму. Постійне пиття такої активної води сприяє кращому засвоєнню корисних речовин та швидкому переносу кисню у крові до м’яз та органів нашого тіла. Тому ця вода рекомендована людям, які ведуть активний спосіб життя або активну мозкову діяльність.

Окрім цього, ви зможете оцінити нову воду, приготувавши чай та каву. Гарячі напої насиченіші за смаком та кольором. Відчувши різницю Ви ще більше полюбите свої улюблені напої!

Новий, технологічний, корисний, компактний та легкий у використанні Bregus ProTech 75R Redox виходить за межі звичайних класичних систем зворотного осмосу. Цей фільтр для води на кухні стає для своїх користувачів невід’ємним помічником. Ми гарантуємо для кожної родини активну воду на кожен день.

———————————————————————————————————————————————-

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.