Інновації для ледачих або як купатися з планшетом в руках

Інновації для ледачих або як купатися з планшетом в руках

Якщо ви любите розслабитися у ванній з планшетом або смартфоном в руках, то цей огляд інноваційних ідей для захисту гаджетів від вологи спеціально для вас. А представлені всі ці новинки були на нещодавній Consumer Electronics Show в американському Лас-вегасі.

Почнемо з iShower від компанії iDevices – невеликий передавач кріпиться до стіни душа і програє музику яку отримує зі смартфона або планшетного пк по Bluetooth. Самі гаджети залишаються на безпечній відстані від води, що добре, але підходить далеко не всім. Любителям почитати пошту у ванній завчасно вибрали зручні меблі для ванної кімнати і розкішну джакузі, варто звернути увагу на водонепроникні планшети і смартфони від Fujitsu. Всі їхні виходи закриті невидимим прогумованим чохлом, що не дозволяє волозі проникнути всередину.

Компанія HzO з Солт-Лейк-Сіті запропонувала технологію захисту від вологи з допомогою найтоншого нанопокриття, наносимого в процесі виробництва. Воно дозволитб не розлучатися з телефоном або плеєром ні в душі, ні в басейні, залишилося лише дочекатися її втілення в життя (перші інвестиції від компанії Horizon Ventures вже отримано і спрямовані на організацію виробництва).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.