...

Переваги бронедверей

Встановлена ​​в офісі, приватному будинку або квартирі вхідні двері виконує відразу кілька основних функцій: тепло-, звукоізоляція, привабливість будівлі. Головним завданням же виступає виняток ймовірності несанкціонованого злому, проникнення зловмисників і, відповідно, забезпечення безпеки проживаючих.

Сьогодні варіацій з виготовлення вхідних дверей безліч. Вони можуть різнитися матеріалом, конструкцією, товщиною листа, видом наповнювача та іншими особливостями. Серед такого вибору кращим варіантом вважаються броньовані моделі. За надійності, міцності і довговічності їм немає рівних. При дотриманні основ монтажу і правил експлуатації дані вироби можуть служити десятиліттями, виключаючи можливість злому, висвердлювання замків і зривання петель.

Ви можете замовити найкращі бронедвері тут. Компанiя виготовляє і реалізує вхідні броньовані двері в Києві за дуже вигідними цінами. Наявність власного виробництва, спеціалізоване обладнання, професійний колектив співробітників гарантує продукції бездоганну якість і знижує собівартість. Робота з даною компанією дозволяє споживачеві уникнути співпраці з посередниками. Крім того, фахівці фірми займаються виготовленням бронедверей на замовлення і самостійно монтують конструкції.

Залежно від особливостей конструкції профілю та використовуваного матеріалу бронедвері можуть бути протипожежними, куленепробивними або сейфового типу. Їх корпус виконується з товстолистового прокату і посилених елементів конструкції. Основою каркаса виступають металеві труби і профілі. Вони грають роль поперечних або поздовжніх ребер жорсткості, які забезпечують високу міцність каркасу. Простір усередині коробки заповнене спеціальним нетоксичним утеплювачем, що відповідає за звуко- і теплоізоляційні властивості. У протипожежних дверях як утеплювач застосовується макрофлекс, мінеральна або скловата.

Ще одна особливість і одночасно гідність бронедверей полягає в оснащенні високонадійними замками. Найчастіше це два різних по влаштуванню замку, які доповнюють і «страхують» один одного.

Крім високої надійності, не обділені брондвері зовнішньою привабливістю. При створенні таких дверей може застосовуватися різноманітна обробка. Це може бути натуральна шкіра, шкірозамінник, нітроемаль, МДФ-панелі, а також ламіновані ДСП…

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.