Куди приводять мрії? Рольові ігри!

video

Рольові ігри он лайн – це так звані браузерні ігри, грати в які можна тільки при наявності постійного доступу до мережі інтернет. Ці ігри знаходяться на сервері, де зберігаються основні параметри ігрового світу і поточні зміни. Це дозволяє учасникам припиняти і відновлювати гру в будь-який час без втрат даних. Тобто, якщо у гравця повний рюкзак артефактів і вміння воскрешати мертвих, то так вони з ним і залишаться. А ось форт, рудники, різні економічні споруди можуть піддаватися в його відсутність набігам і можуть бути зруйновані.

Світ продовжує жити і без конкретного учасника. Однак в силах окремого гравця багато чого змінити. Зазвичай рольові он лайн ігри будуються за принципом протистояння двох і більше рас: людей, представників позаземних цивілізацій, магів, ельфів, демонів, ангелів…

Цей список можна продовжувати до нескінченності. Так ось. Зазвичай ці раси воюють один з одним за щось конкретне, наприклад, володіння неймовірно родючої територією, королівський трон, артефакт небаченої сили або щось інше. Хоча, насправді, рольові ігри, особливо якщо вони ведуться он лайн, переслідують далеко не такі очевидні результати.

У грі учасник постійно розвиває обраного ним на початку гри персонажа, удосконалює, постачає необхідними атрибутами. І так … ні, не до переможного кінця. Настає певний момент в більшості рольових ігор, коли просто граючи, вже досягнути нічого неможливо. Для прикладу ігри для дівчат на games-girll.com, більш спокійні та навчальні. А в хлопчачих іграх учаснику протистоять занадто сильні суперники. Що робити? Купувати нову амуніцію, навчати персонажа новим вмінням. Ось тільки якщо раніше заради цього потрібно було виконувати вести, то тепер ціна питання – реальні грошові знаки. І чим більше, тим краще.

До речі, цікавий факт. Навіть придбавши весь доступний апгрейд, гравець все одно не стане кращим.  Розробники вкрай винахідливі, а тому за вищим рівнем розвитку героя обов’язково піде понад-рівень, потім супер-рівень, мега, милі і так далі. Рольові ігри, що проводяться он лайн, до речі, так і затягують школярів, студентів, менеджерів середньої ланки і топ-керівників.

Рольова гра «Хогвартс»: школа для юних чарівників

Важко знайти людину, яка ніколи і нічого не чула про Гаррі Поттера, є навіть онлайн сайти де можна пограти з Гаррі, вони для дівчаток як правило – games-girll.com. Так, можна не знати всіх його друзів, не орієнтуватися в іменах вчителів школи магії і плутати родинні зв’язки в родині Візлі. Але про Хлопчика, який вижив, знають всі.

Школа Хогвартс – основне місце розвитку подій, як в романах серії, так і в рольовій грі. Рольова гра «Хогвартс» – це не точна комп’ютерна реалізація сюжету творів. Це досить вільна інтерпретація сюжету, можливість створення неканонічних персонажів і модулювання ситуацій, відмінних від задумки автора. Як завжди, форумна гра за мотивами літературного твору є свого роду фанфіку, продовженням книг в інтернет-просторі.

Форумна текстова рольова гра «Хогвартс» – це світ, населений юними чарівниками, їх вчителями, а також вичікували силами темряви. У Гогвортсі розгортається справжня боротьба між добром і злом. Кожен день все може змінитися – в школу вриваються дементори, нападають велетні, або знову відродився Темний лорд, так що потрібно постійно бути напоготові.

У грі можна описувати будь-які події, створювати яких завгодно персонажів. Головне – дотримання поділу всіх персонажів на 4 різних факультету і проходження загальним вимогам ігрового світу. Всі уроки присвячені магічним мистецтвам. Історії та практиці магії. Заняття проводяться вчителями, а учні за свої досягнення отримують бали. Загальна кількість балів за підсумками кожного навчального року визначає факультет – переможець, і саме в їх честь дається святковий бенкет.

Природно, основа гри – це битви, але є в грі місце і любовним переживаннях, дружбу, розчарувань – всього того, що наповнює і звичайний світ. Юні чарівники і чарівниці, так само, як і їх звичайні однолітки в світі маглів, пропускають уроки, списують один і одного і будують підступи строгим вчителям.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.