...

МФО. Що це таке?

urlОсновна діяльність мікрофінансових організацій – надання населенню так званих мікропозик. Мікропозики грошей – це грошова позика, що надається на обмежений термін, найчастіше – на місяць. У цьому одна з відмінностей мікропозик від стандартних кредитів. Але – далеко не головне.

Мікрофінансові організації характеризуються більш високою лояльністю до клієнтів, і без проблем кредитують тих громадян, хто, по тій або іншій причині вважається неблагонадійним клієнтом для звичайних банків. МФО видає позики пенсіонерам, студентам, офіційно безробітним громадянам, а також тим, хто не може підтвердити свій дохід.

Який відсоток за позикою доведеться сплатити?
Звичайно, це пов’язано з певним ризиком. Ризики закладаються в відсотки за позикою. Противники МФО роблять особливий акцент на тому, що відсотки ці надзвичайно високі. Так справді може на перший погляд здатися. Середня ставка за позикою в мікрофінансових організаціях становить 2% в день. Так, дійсно, якщо перерахувати цю суму, отримаємо 730% річних. Ось тільки фокус в тому, що максимальний термін мікропозики – місяць. З огляду на, що основна мета, з якою беруть мікропозики – просто дотягнути до зарплати, а максимальна сума мікропозики не перевищує 25 000 рублів, можна зробити висновок, що відсотки по мікропозик не є такими вже високими.

Як отримати позику в мікрофінансової організації?
Отримати мікропозики онлайн на карту терміново в мікрофінансової організації досить просто. Для цього потрібно лише з’явитися в офіс МФО і заповнити заявку на отримання мікропозики. Не потрібно ні застави, ні поручителя, пакет документів, звичайно надаються в банки, також не потрібно. Відповідь за заявкою приходить протягом години, і в той же день сума позики видається на руки позичальникові.

Мікрокредитування онлайн.
Через попиту на послуги мікрокредитування, в Украiнi щодня реєструються десятки мікрофінансових організацій. В умовах жорсткої конкуренції компаніям доводиться шукати все нові і нові способи зробити свої послуги доступнішими і зручніше для клієнтів. Активно розвиваються мікрофінансові організації, що працюють повністю в режимі «онлайн». Для того щоб отримати мікропозик терміново з доставкою в такій компанії, достатньо заповнити онлайн-заявку на сайті мікрофінансової організації. Відповідь приходить протягом 10-15 хвилин, а сума позики перераховується на картку або банківський рахунок. Також можливий переказ грошей на рахунок електронних платіжних систем, таких, – як Яндекс.Деньги, або навіть висновок в готівку за допомогою сервісів миттєвих платежів.

Фінансові експерти по всьому світу визнають, що мікрофінансові організації мають все більший вплив на економіку, а в майбутньому цей вплив буде тільки посилюватися.

Як не помилитися з вибором МФО?
Звертаючись за позикою онлайн в перевірену мікрофінансову організацію, ви гарантовано захищені від шахрайства. Але як дізнатися, чи варто звертатися в ту чи іншу МФО? Для цього і створений наш сайт. На його сторінках ви зможете знайти вичерпну інформацію про мікрофінансових організаціях, побачити рейтинг МФО, відгуки та коментарі клієнтів, вже користувалися послугами цих компаній. У нашому списку тільки перевірені «білі» мікрофінансові організації. За допомогою унікального калькулятора позик, розробленого спеціально для цього ресурсу, ви зможете вирахувати суму, термін і відсотки по позиці буквально в два рухи мишкою.

О том, что такое мфо в реквизитах, читайте на maanimo.com.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.