...

Український анімаційний серіал “Ескімоска” продано в КНР

Анімаційний серіал «Ескімоска: пригоди в далекій Арктиці»
Анімаційний серіал «Ескімоска: пригоди в далекій Арктиці», виробництва студії Animagrad, був проданий для показу на території Китаю компанії Huashi TV.

У вересні цього року вітчизняна компанія FILM.UA Distibution уклала договір з компанією Huashi TV про продаж всіх сезонів анімаційного серіалу «Ескімоска: Пригоди в далекій Арктиці» для показу в Китайській Народній Республіці. Це безпрецедентна подія, адже «Ескімоска» – перший анімаційний український серіал, який будуть показувати на території КНР. Нагадаємо, що Huashi TV – це один з найбільших дистриб’юторів цифрової продукції на території КНР.

Серіал «Ескімоска» створений української анімаційною студією Animagrad, заснованої в 2012 році, що входить до складу FILM.UA Group і є одним з провідних анімаційних продакшенів в Східній Європі. Професійна команда студії успішно створює проекти у форматах 2D і 3D, при цьому основним завданням є максимальна реалізація творчого потенціалу з використанням найновіших і ефективних технологій анімаційного виробництва. Проекти студії Animagrad комерційно успішні і демонструють високі рейтинги. В рамках розробленої системної стратегії компанія Animagrad планує створити ряд повнометражних анімаційних проектів для міжнародного ринку.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.