Сукня – дзеркало жіночого стилю

180-3212_a01-300x450Мабуть, у кожної сучасної жінки висить хоча б одну сукню в шафі. А у деяких їх і зовсім незліченна безліч. І питання тут лежить далеко не в матеріальній площині, адже сукня – не просто предмет верхнього одягу, це – дзеркало вашого смаку і стилю, а, що найголовніше, річ, що підкреслює ту саму жіночність, в пошуках якої постійно перебувають чоловіки.

Незважаючи на те, що під «вишиванкою» найчастіше мають на увазі вишиту сорочку, плаття з вишивкою виглядає дуже привабливо і нетривіально, при цьому віддаючи данину культури і традицій українського народу. Багатство і різноманітність вишивок настільки велике, що дозволить заощадити вам час при виборі додаткових прикрас.

Доповніть свій гардероб сукнями!
Вишитий плаття – це не тільки краса і практичність в ціні, але і в той же час – хороша альтернатива розкішним, але «кусюча» в прайсі суконь від топових брендів. Симбіоз наполегливої ​​праці дизайнера і майстри вишивки випливає в щось дуже романтичне і по-справжньому душевний. У такій сукні ви завжди будете почувати себе в «своїй тарілці».

Виконані в різних стилях вишивки, візерунки та орнаменти на наших сукнях покликані заповнити культурну нішу в ваших донезмоги практичних гардеробах.

Як купити вишитий плаття?
Ви зможете підібрати собі потрібний розмір, колірну гамму, довжину і якість тканини. А якщо, раптом, у вас виникнуть питання, обов’язково зв’яжіться з нами за вказаними на сайті контактам, і ми допоможемо розібратися.

Українська етніка неспроста набирає обертів в ці важкі для нас часи, адже саме це і є справжнє, а головне, наше, українське автентичне мистецтво, в який вкладається все найцінніше і привабливе, що змогли зберегти і відтворити майстри з різних куточків України.

Для любительок класики представлені вироби в строгому стилі з наявністю візерунків на грудях, або на плечах, або на комірці. Такий одяг прекрасно підійде для шкарпетки кожен день на роботу або для вечірньої прогулянки. Орнамент же передає всю міць українського народу, роблячи сукню багатшими і більш насиченим. Також виріб може бути прикрашене пояском з тканини з орнаментом або ж з вигадливими бубонцями.

Не обов’язково купувати плаття-вишиванку в традиційному стилі ручної роботи. Ви також можете підібрати для себе абсолютно унікальну річ машинного пошиття. Сучасні технології дозволяють створювати неповторні вироби, що відрізняються своєю красою. Крім того, широкий вибір дозволяє розглядати і різну техніку вишивки – хрестиком або гладдю.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.