...

Вибiр керамоплитки

keramicheskaya-plitka-dlya-vannoi-komnatyiНе можна уявити більш підходящого матеріалу для обробки стін і підлоги ванної кімнати і кухні, ніж плитка зроблена з кераміки. Це найбільш оптимальний варіант оформлення санітарних зон надає їм індивідуальний стиль.

Вона практична, так як має стійкість до дії вологи і агресивних середовищ містяться в побутовій хімії, міцна і зберігає свою форму навіть при дуже великих навантаженнях. Вона також гігієнічна і безпечна; легко миється і добре захищає поверхні стін і підлоги від бактерій, не викликає алергію. Крім того, вона довговічна, надійна і красива.

Різноманітність забарвлень, візерунків, форм і моделей дає широкий простір для дизайнерських ідей її застосування. Єдиним недоліком є ​​те, що керамічна плитка – холодний матеріал. Але це на перший погляд. Насправді температура кахлю підтримує кімнатну температуру. Кожна плитка має свої нюанси, і тому вибирати її потрібно з їх урахуванням.

Загляньте в магазин керамічної плитки, такий як Gresstar.Ru. Сьогодні є величезна кількість пропозицій дизайнерських колекцій керамічної плитки, і у кожної свій неповторний стиль. Часто колекції складаються з основної частини з додаванням елементів декору.

Традиція виготовлення керамічної плитки налічує багато століть, але головні моменти технології збережені. Це подвійне випалення, при якому глина пресується, обпалюється, потім наноситься малюнок, глазур і плитка обпалюється вдруге. Ця давно відома технологія виготовлення керамічної плитки вдосконалена, завдяки чому сьогодні проводиться модна і стильна продукція. Традиційно випускається итальянская керамическая плитка в двох стилях: класичному і сучасному.

Для класичного стилю характерні малюнки, що імітують натуральні матеріали, наприклад, граніт, мармур, шкіру, дерево. При цьому вони доповнюються різними декоративними елементами, такими як тематичні панно і вставки. Причому, вставки на плитці світлих тонів візуально збільшує простір. Головне, підібрати варіант колірної композиції відповідно до загальним стилем будинку.

У сучасному стилі пік популярності напряму «хай-тек». Основний нотою декорування в ньому є дзеркальна мозаїка, яка, відображає світло, надаючи простору тривимірний еффект.Такое рішення найбільш часто використовується для ванною. Так як плитка для ванної сьогодні різноманітна можна підібрати різні її комбінації в цьому стилі. Оригінальний декор цього стилю робить поверхні стін витонченими, елегантними і неординарними.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.