...

Викуп годинникiв

imgresГодинники вже давно заслужили честь називатися справжнім надбанням розкоші. Природно, що мова йде про годинник провідних виробників. Однак вони, як і інші механізми, можуть ламатися, після чого їх потрібно або ремонтувати, або продавати.

Багато хто може зіткнутися з такою ситуацією, як нестача готівки. У той же час, у багатьох у власності є речі, які можна вигідно продати – одними з таких речей є оригінальні швейцарські годинники, які втрачають своєї популярності і з часом можуть стати тільки дорожче. Саме тому кваліфікована оцінка та выкуп часов стає найоптимальнішим варіантом для швидкого отримання вигоди, як з боку продавця, так і з боку покупця. Найголовніше – це, звертаючись в спеціалізовані компанії, напевно знати те, що їх фахівці можуть запропонувати чесну ціну, відповідально підходячи до питання скупки предметів антикваріату і цінних речей.

Який годинник можна запропонувати

Дуже часто ломбарди і профільні компанії займаються скупкою оригінальних швейцарських годинників: Vacheron Constantin, Patek Philippe, Girard Perregaux, Rolex, Zenith, Audemar Piguet, Breguet. При цьому, годинник може прийматися, як в робочому, так і в неробочому стані. Звичайно ж, від цього буде залежати кінцева вартість угоди, проте можна бути впевненим в тому, що продавець не залишиться незадоволеним.

Такий вид послуги, як скупка годинників та інших цінних предметів, користується заслуженою популярністю і має масу переваг, які полягають в:

професійній оцінці провідними фахівцями;
гарантії збереження особистих даних продавця на конфіденційному рівні;
можливості оперативного отримання виплати за викуповується майно;
індивідуальному підході до кожного потенційного клієнта.
Зручно і те, що оцінка годин або інших цінних предметів може бути виконана, як стаціонарно – при виїзді клієнта на місце, так і в онлайн режимі.

Дуже зручно і те, що, вирішивши продати оригінальні швейцарські годинники і отримати за них велику винагороду, клієнти не зобов’язані надавати документи, які можуть вимагати багато кредиторів – зокрема, банківські установи та ломбарди. У більшості випадків, процедура оцінки і скупки не займає більше півгодини, що дуже зручно для сучасного зайнятої людини.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.