...

ЯК вибрати дзеркало

875a93a60222Дзеркало так щільно увійшло в наш побут, що будинок або офіс без нього представляється насилу. Людина, в середньому, проводить близько півгодини в день, використовуючи дзеркало, щоб привести себе в порядок. Більш того, без дзеркала неможливо керувати транспортним засобом. Крім своєї відбиває функції, дзеркало виконує і інші важливі завдання, які використовуються, наприклад, в плануванні і оформленні інтер’єрів.

      На сайтi компанii liberta можно вибрати якicне дзеркало по дуже низькiй цiнi. Як правильно вибирати?
 

      Прекрасні декоративні якості, можливість візуально перетворити простір, збільшити освітленість і просто милуватися своїм відображенням – всі ці можливості відкриває правильно вибране дзеркало. Перед тим, як купити дзеркало, потрібно його правильно вибрати.

      Дзеркало – це скло, з одного боку якого нанесено напилення з оксиду срібла (амальгами). Часто оксид срібла замінюють на алюміній – активний метал, чутливий до зовнішніх впливів і агресивному середовищі. Дзеркало з напиленням з алюмінію з часом починає темніти і покриватися плямами. Єдиний плюс алюмінієвого дзеркала в його низької вартості.

ЕТАПИ ВИБОРУ ДЗЕРКАЛА
 

Визначтеся з місцем розміщення
      Як правило, дзеркала розміщують в передпокої, у ванній, в спальні або ж вбудовують в меблі. При виборі слід відштовхуватися від місця розміщення і покладених на дзеркало функцій. Дзеркало, яке встановлюється у ванній кімнаті, повинно мати стійкість до вологи, тому алюмінієве напилення тут не бажано.

Виберете необхідний розмір і форму
      Як вибрати дзеркало, щоб воно гармонійно виглядало в загальному інтер’єрі? Спирайтеся на пропорції кімнати і функції дзеркала. Якщо воно буде розміщено в передпокої, то бажано вибрати прямокутну форму і повісити його вертикально. Так простіше розглянути себе в повний зріст.

      Фігурні дзеркала, в основному, служать елементом декору.

      Круглі і овальні дзеркала будуть доречні у ванній кімнаті, або підійдуть для створення дизайну приміщення.

      Коли ви вирішите, де і для чого встановити дзеркало, належить етап його вибору в магазині. На що звернути увагу і як вибрати дзеркало?

Переконайтеся в гладкості і відсутності вад на полотні. Не повинно бути ніяких плям і бульбашок повітря.
Подивіться в дзеркало під різними кутами, якщо є спотворення, то це неякісне дзеркало.
Перевірте, чи немає сколів по краях. Добре виконане дзеркало повинно мати гладкі, відполіровані краю.
      Дотримуючись цих простих порад, ви без зусиль підберете дзеркало, яке прослужить довгі роки, радуючи око.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.