Борцівський шолом та екіпірування

hayabusa_kanpeki_elite_20_head_guard-600x600Для занять тхеквондо допускаються спортсмени тільки в спеціальній екіпіровці. У неї входять:

Добок (кімоно) для тхеквондо.
Рукавички (для тренувань можуть використовуватися звичайні боксерські рукавички).
Шолом.
Захисний жилет.
Степко (взуття).
Накладки на ноги.
Добко для тхеквондо відрізняються від кімоно, які використовуються в карате, або дзюдо не тільки щільністю, текстурою тканини, кольором, але і лекалами. Пояснюється це особливим ухилом цього виду спорту, тхеквондо дуже заточене на удари ногами. З цієї причини добок повинен забезпечити зручність швидкого пересування, а також легкість нанесення удару на будь-яку висоту. Наприклад, кімоно для дзю до, важче, щільніше і важкий. Пояснюється це необхідністю проводити борцівські прийоми, кидки, захвати за кімоно.

За колірною гамою кiмоно бувае білого, чорного, червоного або синього кольорів. Вибір кольору визначається рівнем підготовки бійця, а також федерацією тхеквондо, в яку він входить. У більшості випадків для міжнародних змагань з тхеквондо застосовуються Добко білого кольору з чорним коміром.

Щоб підібрати необхідний розмір, потрібно орієнтувати на зростання тхеквондиста. Добок для тхеквондо випускається з кроком в 10 см. Таким чином, при зрості 168 см рекомендовано купувати добок на 170 см. Тут також необхідно брати до уваги, що форма для тхеквондо виготовляється із застосуванням натуральної бавовни, який за своїми властивостями дає незначну усадку. З цієї причини все Добко випускаються з невеликим запасом по росту.

Одяг та екіпірування для єдиноборств та борцовский шлем на plenergy.com.ua представлена ​​в широкому асортименті. Магазин екіпіровки має зручну і просту навігацію, вся продукція розділена на каталоги, завдяки чому ви з легкістю зрозумієте, яка уніформа для єдиноборств, до якого виду спорту призначається. Крім того, ми пропонуємо купити пояс для кімоно, який є незмінним супутником даної форми. Кожен «каратист» знає і розуміє, що перші його бої починаються виключно з білим поясом і для того, щоб змінити його колір потрібно пройти довгий шлях учнівства, тому на нашому сайті ви знайдете пояса чорного, жовтого, коричневого, червоний, оранжевого, синього, зеленого і, звичайно ж, білого кольору.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.