Як вiдкрити кіоск?

1381663540_tp1_visСлід зазначити, що бізнес план відкриття кіоску на увазі вкладання щодо великих коштів. Можливо, вам доведеться брати кредит.

Малий бізнес починає саме з відповіді на питання – як завантажити безкоштовно готовий бізнес план кіоску.

Далі ви отримаєте відповіді на питання, які кроки зробити, щоб відкрити успішний бізнес і написати відмінний бізнес план кіоску, прорахувати всі витрати і прибуток.

Для початку вам потрібно вирішити, – якого роду торговые киоски ви хочете відкрити, – чим хочете торгувати (хлібом, торгівельним і технологічним устаткуванням, овочами, квітами, газетами і т.д.). Який би вид діяльності ви б не вибрали, в кінцевому підсумку аналізу успішності бізнес плану це не зашкодить. Вибирайте той вид діяльності, які вам доріг і ті речі, які вам подобаються (наприклад, продаж квітів, овочів, хліба, ту ж газету можна продавати паралельно іншим речам).

Необхідно вибрати режим оподаткування, для цього потрібно зареєструватися як індивідуальний підприємець. Це має на увазі прості звіти, які ви можете віддати на аутсорсинг і щодо мінімальні збори з податків (часом фіксовані).

Наприклад, ви вибрали продаж газованої води, які необхідні людям в першу чергу. Торгова площа – від 5 до 10 квадратних метрів. Продавець – 1 людина, кіоск стаціонарний.
Бізнес план відкриття кіоску спирається на факт продажу, як уже описувалося вище, товарів повсякденного попиту. Режим роботи – змінний. Також можна зупинитися на цілодобовому режимі роботи, якщо в місці установки стаціонарного кіоску буде велике скупчення людей (поблизу аеропортів, торгових центрів і ін.).

Потім вам потрібно проаналізувати ринок кіосків і ларьків в місці розташування вашого кіоску. Виберіть вигідно відрізняється від конкурентів місце.

Що потрібно для того, щоб відкрити кіоск
Отже, згідно з бізнес планом, вам потрібно відкрити ІП і перейти на спрощенку. Це можна віддати на аутсорсинг (доручити кому-небудь – за певну плату).

Далі потрібно отримати документи на дозвіл для установки кіоску в обраному місці. Необхідно узгодити це питання з місцевим муніципалітетом, якщо ви живете в маленькому місті, або в сільській адміністрації, якщо ви живете в селі чи в селі. У великому місті отримати дозвіл буде складніше, тому що в даному випадку діють різні обмеження, з якими ви ознайомитесь під час оформлення (діють так звані тендери на місця).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.