Автомобільні вантажоперевезення

59412642Автомобільні вантажоперевезення: переваги та особливості. Найчастіше, автомобільні вантажоперевезення здійснюються на малих відстанях. Громадський автобусний транспорт, таксі, невеликі фургони, затребувані при переїздах – все це становить солідну частку в секторі автомобільних перевезень. Дійсно, в межах одного міста альтернативи машині просто немає. Але такі транспортування затребувані і на більш серйозних відстанях.

Можна сказати, що на середніх і далеких дистанціях більш переважно використовувати залізничні вантажоперевезення. Але насправді, перевага перевезень залізничним транспортом полягає в їх більш низької вартості. У всьому іншому: швидкості, мобільності і зручності він програє автомобільних перевезеннях.

У теорії, якщо в машині будуть працювати два водія, в добу вона здатна покрити відстань в 2.5 тисячі кілометрів. Погодьтеся, для залізниці це недосяжний результат. Крім того, ви не будете турбуватися з приводу зберігання вантажу на залізничній станції, адже при автомобільних перевезеннях його доставлять прямо до дверей точки призначення.

Цікаво, що іноді автомобільні вантажоперевезення виглядають найбільш переважними навіть з фінансової сторони. Наприклад, існують регіони, де можливі лише два способи доставки товару – авіатранспортом і автомобілем. Експлуатація машини, звичайно, значно дешевше.

Важливо, що автомобіль оптимальний і з точки зору відповідності вазі вантажу, що перевозиться. Автомобіль для транспортування вантажу підбирається в залежності від тоннажу товару і його особливостей. Можна задіяти величезний тягач, можна – невелику газель. Тип фургона також підбирається індивідуально: цистерна, рефрижератор, звичайний фургон для твердих вантажів, платформа або критий тент.

На жаль, знаходить підтвердження думка, що автомобільні вантажоперевезення – найбільш небезпечні. Дійсно, на дорогах висока аварійність, а стан покриття часом дуже плачевно. Не варто забувати і про злочинності, випадки нападу на великі фургони і раніше фіксуються.

Тому, якщо ви стурбовані цим питанням – потрібно переконатися в справності і підготовленості автомобіля для перевезення (будь то ланцюга на колесах для зимових засніжених доріг, пристрої навігації та інше). Для повної впевненості вантаж можна застрахувати, щоб не зазнати серйозного фінансового збитку.

Грузоперевозки Москва – Нижний Новгород заказывайте у специалистов datrans.ru. Самые выгодные условия!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.