...

Як правильно вибрати шампунь?

kak-pravilno-vybrat-shampun-300x199Які особливості шампуню? Давайте розберемося і навчимося правильно підбирати шампунь для вашого типу волосся.

Так як же правильно вибрати шампунь Profistyle? Адже при погляді на полиці магазинів, забиті шампунем, кидає в піт. Але написи на етикетках підкріплені науковими даними. Суть в тому, що більшість шампунів, в основному, складаються з миючих засобів, загусники, консервантів і зволожувачів.

Вам необхідно підібрати правильну комбінацію, щоб формула підходила саме для вашого волосся. Ми знайшли поради від фахівців-хіміків, які підказують, як правильно підбирати шампунь під конкретний тип волосся.

Нормальне волосся
Деякі люди мають локони, як у Золотоволоска: з правильним балансом жирності і сухості, не дуже тонкі або кучеряве. Якщо це ваш тип волосся, то вам слід вибирати шампунь з рівним співвідношенням кондиціонера і миючих речовин. Можливо, вам доведеться докласти зусиль, щоб знайти такий шампунь, тому що виробники намагаються створювати шампуні під специфічні типи волосся.

Жирне волосся
Надлишок шкірного сала або важкі, воскові стайлінгові кошти роблять волосся жирними; для таких волосся потрібна особлива формула. Як правило, шампунь для жирного волосся повинен містити саліцилову кислоту, яка видаляє шар жиру. Список інгредієнтів повинен бути коротким (ви ж не хочете завдавати що-небудь ще на волосся), шампунь так само повинен містити миючі речовини, такі як сульфати (sulfates), які видаляють бруд і жир.
 
Тонке волосся
Як вибрати шампунь для тонкого волосся, щоб вони виглядали товщі і об’ємніший? Шукайте в списку інгредієнтів полімери, такі як четвертинні амонієві сполуки (полікватерній 7 або 10). Тонке волосся будуть здаватися товщі, якщо застосовувати шампуні, які утворюють плівку, наприклад, такі як гідролізований білок пшениці (hydrolyzed wheat protein) і ПГ-пропив сіланетріол (PG-propyl silanetriol). Вони збільшують діаметр стрижня волоса. Уникайте шампунів з силіконом, вони збільшують тонке волосся.

Сухі, пошкоджені і хімічній обробці волосся
Якщо шкіра голови виділяє менше необхідної кількості жиру, або волосся були пошкоджені в результаті впливу тепла або хімічних речовин, то вам необхідно використовувати шампунь з зволожуючою формулою. Шукайте склад, який робить ламке волосся еластичними. Такі інгредієнти, як диметикон (dimethicone) і циклометикон (cyclomethicone), забезпечують м’якість і блиск, волосся виглядає більш здоровими

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.