Чи може планета Нібіру зіткнутися з Землею?

Нібіру зіткнеться з ЗемлеюУ 1979 році космічний зонд NASA виявив ще одну «додаткову» планету в Сонячній системі. А не так давно вчені заговорили про те, що ця таємнича планета незабаром зіткнеться із Землею та викличе загибель всього людства.

Нагадаємо, що планета Нібіру, ​​яку ніхто не бачив, досить часто зустрічається в древніх описах, переказах майя, ведах, релігійних текстах древніх шумерів. Причому у всіх цих документах йдеться про те, що вона стане причиною глобальної катастрофи. За словами експертів, зіткнення Нібіру з Землею має відбутися в грудні, але точну дату дослідники не вказують.

Існує навіть теорія про те, що загадкова планета є батьківщиною прибульців-рептилоїдів, прибулих на нашу планету і є її таємними правителями. Як говориться в давніх переказах шумерів, планета Нібіру – це посланець богів. Рухається це небесне тіло навколо Сонця по витягнутій орбіті з періодом проходження 3600 років. Вважається, що планеті мешкають божества, які шумери називають анунака. Кожен раз, зближуючись з Землею, з дванадцятого планети висаджувалися інопланетяни для контакту з людьми.

Варто відзначити, що символіка мандрівної планети – крилатий диск – зустрічається в міфах багатьох народів, зокрема, в давньогрецькому міфі від Фаетоні, сина бога Сонця. Згідно з даними вавилонських астрономів, Нібіру оголошується в Сонячній системі приблизно раз на 12 000 років, так як її орбіта щодо Сонця дуже велика. Індіанці майя стверджували, що наступне проходження таємничої планети повз Землю призведе до кінця світу.

Раніше вчені заявляли, що апокаліпсис повинен відбутися в грудні 2012, згідно стародавнім календарем майя. Але після того, як апокаліпсис не відбувся, в ЗМІ з’явилося безліч публікацій, автори яких намагалися розвінчати міфи про Нібіру. Зокрема, автори статей заявляли, що ще в 2003 році болгарська ясновидиця Ванга пророкувала загибель людства. Після того, як зіткнення з «блукаючої і несучої руйнування», так пророчиця називала планету, не сталося, всі забули і про Нібіру.

В даний час в соцмережах знову почали з’являтися повідомлення про наближення кінця світу. Цього разу Апокаліпсис був призначений на грудень поточного року. Однак фахівці NASA закликають не звертати уваги на цю інформацію про швидку загибель всього людства.

За словами астрономів, якби блукаюча планета існувала насправді, то в момент проходження Нібіру по нашій Сонячній системі могли статися катаклізми планетарного масштабу, так як маса дванадцятої планети значно більше маси Землі. Тому дослідники впевнені, що Нібіру – це всього лише міф давніх астрономів.

Однак не всі вчені згодні з даним твердженням. Як вважає британський дослідник і консультант з питань НЛО, планета Нібіру, ​​яка є спірним моментом для древніх цивілізацій – це не вигадка. На його думку, таємнича планета існує за межами Нептуна і проходить через Сонячну систему кожні 3600 років. також експерт запевняє, що в давні часи Нібіру зіткнулася з планетою під назвою Тіамат, що знаходилася між орбітами Марса і Юпітера. Результатом даного зіткнення стало виникнення поясу астероїдів і планети Земля.

One comment

  1. Вера Путина

    я вважаю,що ніхто не може передбачити кінець світу.Один Бог лише знає,що на нас чекає у далекому майбутньому.Тому я раджу вам не звертати уваги на такі статті,адже іх пишуть далеко не вчені і дослідники,а люди,які просто бажають заробити на цьому гроші.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.