Як вибрати весільну сукню

urlТрадиційним кольором весільного плаття нареченої вважається білий. Звичай одягати біле плаття в день весілля дуже древній, він з’явився ще за часів існування Римської Імперії. Тоді білий колір символізував радість і був символом будь-якого святкового заходу, але на весіллях вважався особливо актуальним.

Традиція шити для нареченої плаття білого кольору пережила століття і збереглася до наших днів, правда, змістове наповнення трохи спотворилося – білих колір став вважатися кольором невинності і молодості нареченої. Але сьогодні все частіше можна побачити наречену в плаття іншого кольору – наприклад, рожевого, червоного, кремового, синього, бордового і чорного. Зрозуміло, білий колір більш універсальний – підходить і блондинкам, і брюнеткам, не вимагає нанесення макіяжу, витриманого в певній колірній гамі (в той час як, наприклад, бордове або зелене весільну сукню висуває певні вимоги до відтінків макіяжу нареченої).

Незвичайне весільне плаття прагнення виглядати оригінально теж є важливим аргументом на користь вибору весільного вбрання незвичайного кольору. Тим більше що багато наречених вважають (часто – цілком обгрунтовано), що їм більше личить колір морської хвилі або червоного вина, а не звичний білий. Головне, відразу визначитися з відтінком – і тільки потім зайнятися підбором фасону сукні, так як процес примірки весільних нарядів досить обтяжливий, забирає багато часу і сил. Вибравши відтінок, визначитеся, яку сукню буде краще виглядати на вашій фігурі і не завадить приємно провести час на власному весіллі – пишне або вузьке, зі шлейфом або без нього, з корсетом або вільний, важке багатошарове або легке і повітряне …

Варіантів на http://novias-wedding.com.ua/ru/tovaryi/svadebnyie-platya/ безліч, і зрозуміти, який з них підходить саме вам, можна тільки після того, як ви приміряєте хоча б кілька різних суконь. Щоб правильно підібрати весільну сукню, бажано взяти з собою на примірку когось, чиєї думки ви довіряєте – наприклад, сестру, маму чи подругу. Чоловіки, як правило, не найкращі порадники – процес відвідування магазинів і нескінченні примірки їх швидко стомлюють, і вони не можуть об’єктивно оцінити фасон сукні і то, наскільки воно підходить саме вам. Ні в якому разі не купуйте сукню поодинці! Важко об’єктивно себе оцінити, тим більше в такий відповідальний момент.

Порада: Не варто купувати плаття, якщо до весілля залишається ще півроку

За цей час ваша фігура може помінятися, ви можете поправитися або схуднути, а перешивати сукню за кілька днів до весілля, коли і інших турбот цілком вистачає – задоволення невелике. Але і відкладати пошиття або придбання вбрання на останні кілька днів перед одруженням необачно – так ви зможете загнати себе в скрутне становище і витратите масу нервів, а навіщо це потрібно нареченій перед самим днем ​​весілля?

Бажано відразу, разом з сукнею, підібрати в весільному салоні і всі необхідні для урочистого вбрання аксесуари – фату, сумочку, рукавички, прикраси, взуття і т.д. наречена в джінсахЕслі ж ви не хочете виходити заміж в який став традиційному плаття, і бажаєте вразити нареченого і гостей оригінальним смаком і неповторним стилем в день одруження – можна вибрати той наряд, який, на ваш погляд, прикрасить вас більше, ніж плаття. Сьогодні часто можна побачити наречених в брюках, туніках, шортах, джинсах і навіть в купальниках – адже нам пощастило жити в епоху, що відрізняється демократичністю в питаннях вибору вінчального вбрання.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.