Меблі для дитячої. Як вибрати?

plitkaМеблі для дитячої повинна бути особливою: якісним, зручним, безпечним. Щоб вибрати ліжко, стіл, шафу або шкільний куточок через магазин Exwood, дотримуйте кілька простих правил.

1) Ніяких гострих кутів! Діти – непосиди, і часом вони бувають дуже неуважними і можуть ненавмисно наштовхнутися на кут, тому потрібно, щоб ні у столу, ні біля ліжка кути були закругленими. І ще: з тієї ж самої причини меблі повинна бути дуже стійкою і міцною, щоб похитнути її або зламати було якомога важче.

2) Зверніть увагу на пожежну безпеку. Якщо вам здається, що шафа або диван виконані з матеріалів, які можуть легко спалахнути, то не варто ризикувати: краще відразу попросити сертифікат якості.

3) Матеріали, з яких зроблені меблі для дитячої, повинні бути екологічно безпечними. Не варто купувати вироби, які покриті лаком і виділяють токсичні речовини.

4) Всі ящики, дверцята повинні легко відкриватися, щоб дитині було комфортно користуватися меблями. Полиці повинні бути розташовані так, щоб дитині було легко до них дотягуватися. Тоді він зможе самостійно прибирати свої речі і швидше привчиться до порядку.

5) Коли вибираєте письмовий стіл, то враховуйте вік дитини і зростання, щоб займатися йому було зручно. Якщо меблі буде обрана неправильно, то це може призвести до викривлення хребта. Те ж саме і з ліжком: вона повинна бути відповідної довжини і бажано з ортопедичним матрацом. До речі, хороший вибір якісних дитячих матраців є на нашому сайті.

6) Колірна гамма – це окреме питання, і якщо дитина вже достатньо доросла, щоб самому приймати рішення, то обов’язково порадьтеся з ним. При цьому уникайте великої кількості червоного і взагалі занадто яскравих кольорів: нехай це будуть окремі акценти в більш спокійній колірній гамі. Якщо ж дитина ще занадто маленький, то намагайтеся підбирати такі кольори, які не дратують і сприяють повноцінному відпочинку.

7) Враховуйте вік дитини, адже те, що відмінно підійде для малюка у віці 3-4 роки, вже буде недоречно для школяра, і навпаки. Наприклад, дитині, який вже вчиться, потрібно робоче місце: комп’ютерний стіл і спеціальний стілець, а ось для маленьких дітей в цьому немає необхідності.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.