...

Яку ляльку вибрати дитині 1-4 років

imgresУ кожної дівчинки є лялька. І не одна. І, напевно, кожна мама задає собі питання: яку ляльку вибрати дитині? Хоча це питання часу, рано чи пізно дочка візьме цю турботу на себе :).

Я хочу розповісти вам, як ми вибирали ляльок для доньки. Цікаво і ваша думка і досвід.

Яку ляльку вибрати?

Першу ляльку ми купили Ані у віці приблизно 3 місяців. Це був мягконабівной пупс з вінілової головою, ручками і ніжками. Розмір ми вибирали такий, щоб доньці було зручно його брати і носити коли почне ходити.

Пупс або Бебі-Борн?

З нашого досвіду – м’яконабивна пупси ідеальний варіант для дитини від півроку до 3-4 років, а може бути і старше. Це м’які, приємні і легкі ляльки. Дівчаткам зручно роздягати й одягати їх, адже руки і ноги легко згинаються, що не маловажно для недосвідчених дитячих пальчиків. Також можна куклы ever after high купить в украине.

Яку ляльку вибрати?

Здорово якщо лялька буде озвучена. Анютка в ранньому віці залучав саме звук, а пізніше вона почала розглядати личко у ляльки і грати в ладушки її ногами.

Чому не потрібно купувати діткам ляльок-немовлят Baby Born? По-перше, це зайва трата грошей для батьків. А по-друге, такі ляльки позбавляють дитину можливості фантазувати і додумувати, адже лялька вміє все і потреба в розвитку фантазії просто відсутня.

Мені здається, Бебі-борнов купують молоді батьки для себе! Так-так, ті батьки, які не награлися в дитинстві в ляльки.

А дітям достатньо понарошку нагодувати ляльку, переодягнути її в свій одяг, посадити на свій горщик. Граючи в своїй уяві, діти занурюються в особливий світ, в якому вони щасливі.

Лялька-дитина або барбі?

У якийсь момент дівчинці стає мало пупса. Їй хочеться причісувати довге волосся у ляльки, одягати її в ошатний одяг і аксесуари. Кажуть, лялька Барбі допомагає дівчинці розвивати почуття стилю. Що ви думаєте з цього приводу?

Особисто мені не подобається таке переконання. Барбі, Братс, Моксі – модні в сучасному світі ляльки не вселяють мені довіри. Неправильні пропорції тіла, велика голова, зайва сексуальність – до чого все це маленькій дівчинці?

Я розумію, що нам не уникнути цих ляльок. Коли дочка підросте, і буде грати з подругами, їй обов’язково захочеться мати ляльку Барбі, як у всіх. Але в ранньому віці я можу захистити її.

Тому я довго шукала для доньки ляльку-дівчинку. Вимог було кілька:

правильні пропорції;
ніжне дитяче обличчя;
довгі, якісні та густопрошітие волосся;
можливість легко дівати і роздягати ляльку трирічній дитині;
невеликі розміри.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.