Кияни затримали підступного злодія

Кияни затримали підступного злодіяГрабіжники стали все частіше відбирати телефони у пасажирів метро. Останній такий випадок трапився в Оболонському районі. Хлопець просто вихопив з рук жінки телефон, коли вона виходила з метро «Мінська». Жінка розповіла, що, виходячи з метро, ​​писала смс-повідомлення. Саме у цей момент до неї вибіг невідомий, вихопив телефон та кинувся  тікати.

Жінка кинулася за зловмисником і стала кричати. На її прохання про допомогу відреагував гурт людей, які стояли неподалік. «Хлопці зловили грабіжника і передали до рук правоохоронців», – заявляють в головному управлінні нацполіціі України в Києві.

Встановили, що зловмисникові всього 18 років, він родом з Одеської області. У столицю приїхав до друга, а жив у тітки під Києвом. Він пояснив, що за тиждень, поки перебував у гостях, витратив усі гроші, і не було коштів на зворотний квиток. Дані про скоєний злочин внесені до ЕРДР за ст. 186 КК «Грабіж». Санкція по ній – до 4 років в’язниці. Зараз підозрюваний перебуває під домашнім арештом.

Автор: Ірина Колесник

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.