Народження дитини негативно впливає на стосунки у парі

Народження дитини негативно впливає на стосунки у паріВчені по закінченні дослідних робіт переконані, що народження дитини здатне похитнути раніше міцні відносини сімейних уз.

Французькі вчені довели те, що здавалося дуже дивним. Як правило, народження дітей повинно зміцнювати відносини пари. На ділі виходить не так. Звичайно, дитина – це радість і щастя. Але вся увага, любов і ніжність подружжя раніше дарували один на одного, з народженням малюка направлено вже на нього. Близькість між подружжям втрачаються, і вони починають віддалятися один від одного. Ситуація посилюється емоційним станом матері, яка ізолювала від професійної та соціального життя через зміну статусу. Багато жінок важко переживають втрату можливості самореалізації, та й просту необхідність побути трохи однієї.

Женевські вчені радять подружжю підтримувати один одного після народження дитини, пам’ятаючи, що вони не тільки новоспечені батьки, але також чоловік і дружина. Коли дитина підросте і перестане вимагати стільки уваги, романтику можна буде повернути.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.