Акупунктура – профілактика багатьох хвороб

Акупунктура - профілактика багатьох хворобНародження голковколювання відбулося в Країні висхідного сонця. Саме там знайшли взаємозв’язок між точками, розташованими на всій поверхні тіла і внутрішніми органами. При впливі на ці точки спеціальними голками відбувається вплив на відповідні органи. Ця старовинна процедура поширилася по всьому світу, в тому числі і на країни пострадянського простору.

Принцип акупунктури полягає в тому, що при дії на певну точку починається або зниження, або підвищення енергетичного рівня певного органу.Даний метод терапії застосовується в лікуванні різних видів захворювань. Найбільша ефективність застосування відзначається при больових відчуттях в різних органах.

Починається голкорефлексотерапія з того, що іглотерапевт пальпує область тіла, в яку будуть вколюють голки. Фахівці тривалий час освоюють методи визначення енергетичних точок на тілі людини за певними випромінюванням від них. Після цього лікар дезінфікує шкірний покрив спиртом і вводить голки.

Є різні способи введення, що відрізняються по глибині та іншим параметрам, від яких буде залежати специфіка дії на органи. Під час тривалого подразнення точок виникає розслаблюючу дію.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.