...

Фанатка Адель зробила резонансну визнання: «Вона мені загрожувала перерізати горло»

Фанатка Адель зробила резонансну визнання: «Вона мені загрожувала перерізати горло»Популярна співачка Адель ледь встигла презентувати свій другий хіт з нового альбому, як відразу ж стала фігуранткою скандалу.

За повідомленнями іноземної преси, молода фанатка зірки звинуватила її в тому, що артистка їй загрожувала. Дівчина зазначила, що співачка Адель, нібито, пригрозила їй перерізати горло за злив нового альбому, передаетJoinfo.ua з посиланням на супер.

Новий альбом 27-річної британської співачки Адель під назвою «25», який готується до продажу після її трирічного мовчання, вже встиг наробити багато галасу не тільки серед меломанів, а й у пресі. Як повідомляють західні таблоїди, за тиждень до виходу платівки у світ одна з фанаток зірки опублікувала свою переписку зі світовою зіркою. Фанатка Адель стверджує, що, тоді, коли вона роздобула копію альбому співачки перед його офіційним виходом і написала в соціальних мережах про те, що вона вміст диску збирається злити в Інтернет, на її адресу посипалися погрози.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.