...

Український бронеавтомобіль Дозор-Б стане серійним (Фото)

Дозор Б з кулементом

Нарешті довга історія з багатостраждальним бронеавтомобілем “Дозор-Б” підходить, схоже, до свого логічного завершення, а саме – на Львівському бронетанковому заводі практично все готово до серійного виробництва даної машини.

Дозор-Б інтер'єр

Оскільки “Дозор” універсальний в установці силового агрегату – двигуна, багато країн виразив зацікавленість в придбанні даного бронеавтомобіля для своїх збройних сил саме з тим агрегатом, який їм найбільше привабливий. А тому, замовлення в 150 автомобілів може з легкістю збільшиться.

Український Дозор Б

Підприємство вже запустило виробництво 9 автомобілів в спеціально побудованому та обладнаному для збірки “Дозорів” цеху. Але основною проблемою залишається брак в співробітниках та кваліфікованих працівниках. Новий цех дозволяє проводити зварювання кузова протягом 4 днів, а на повну складання одного автомобіля йде близько місяця. А тому, завод потребує мінімум в 400 працівниках, при розрахунку випуску 1 автомобіль в день, при попередньому замовленні в 150 машин.

Бронеавтомобіль Дозор Б

Власне, ось де потрібні професійні співробітники – Львівський бронетанковий! Виправляємо ситуацію з безробіттям – піднімаємо ВПК країни! Сподіваюся, що з набором співробітників проблем не виникне і Україна незабаром побачить передачу своїм військовим нових, повноцінних бронемашин.

Дозор Б на Львівському бронетанковому

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.