...

Що робити, якщо мерзнуть ноги

Що робити, якщо мерзнуть ногиЯкщо ваші ноги постійно мерзнуть, то це може стати причиною погіршення настрою і проблем зі сном. Щоб позбутися почуття дискомфорту і розігріти стопи, використовуйте приємні домашні способи:

  • Замочіть ноги у воді з додаванням імбиру. Для цього можете натерти свіжий корінь імбиру самі або використовувати готовий імбир в порошку. Він відмінно розігріває весь організм і допомагає при перших симптомах застуди. Після такої ванночки надіньте теплі шкарпетки і укутайтеся ковдрою.
  • Використовуйте звичайну грілку. Влаштуйтеся зручно на ліжку і покладіть її під ваші холодні стопи. Тепер насолоджуйтеся теплом і затишком!
  • Зробіть масаж стоп. Можете самі, але краще попросити улюбленого;) Масаж не тільки розігріє ваші ніжки, але і зніме накопичену за день втому. До речі, в магазинах для цієї процедури продаються спеціальні ролики, які допоможуть поліпшити кровообіг.
  • Випийте гарячий чай або какао з додаванням зігріваючих спецій. Такі напої швидко підвищать температуру тіла від стоп до голови.
  • Не залишайтеся довго в одному положенні. Восени і взимку особливо важливо не забувати про фізичну активність і регулярних вправах.
  • Спробуйте зігріваючу косметику. Сьогодні існує маса косметичних продуктів для розігрівання тіла, які можна використовувати під час прийняття ванни або ж наносити на чисту шкіру. Вони покращують кровообіг, а ще піднімають настрій своїми ароматами!

Автор: Ірина Колесник

One comment

  1. Если у Вас начали мёрзнуть ноги, то стоит подумать о том, что с сосудами что то не так. Поверьте мне, знаю, что говорю. И растирание ног – это скорее борьба с последствиями, а не первопричиной.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.