Анджеліна Джолі про наслідки операції та менопаузу

Анджеліна Джолі про наслідки операції та менопаузуАктриса запевняє, що в її житті настав новий етап

Як відомо, за останній час зірці фільму «Лара Крофт: розкрадачка гробниць» довелося багато чого пережити. Нещодавно у актриси знову знайшли пухлину – на щастя, доброякісну. Але Анджеліна вирішила не ризикувати і без зволікання лягла під ніж хірурга. Після операції зірці було призначено курс гормональних препаратів, які викликали менопаузу. Але актриса вирішила не сумувати і сприйняла всі зміни, що сталися з її організмом як початок нового життєвого етапу: «Мені подобається, що я подорослішала. І настання менопаузи мене зовсім не лякає. На щастя, я не відчуваю ніяких фізичних незручностей, пов’язаних з цим процесом. І якби у мене зараз запитали, чи хочу я повернути свою молодість, то я абсолютно точно відповіла б: ні », – говорить Анджеліна.

Крім того, треба віддати належне чоловіку актриси. Джолі зізнається: «Бред всіляко підтримує мене і дає мені зрозуміти, що фізичні зміни, що відбулися з моїм тілом, його зовсім не хвилюють. Я завжди залишуся для нього найулюбленішою і бажаною жінкою».

Свою відданість чоловік актриси підтверджує й на ділі. Зовсім скоро в російський прокат вийде фільм «Лазурний берег», де Джолі виступила в якості режисера і виконавиці головної ролі, а її партнером по майданчику став не хто інший, як Бред Пітт. Нещодавно оскароносна актриса дала відверте інтерв’ю одному з британських видань, в якому зізналася, що їй було дуже незвично працювати з чоловіком: «Мені було ніяково пояснювати Бреду, як варто зваблювати мого персонажа на екрані. Куди покласти руку, як поводитися у відвертих сценах … З одного боку, це виглядало дивно, а з іншого – неймовірно кумедно». Крім того, зірка зазначила, що картина стала її дебютною роботою в якості сценариста: «Цей фільм – свого роду проба пера, до цього я дуже соромилася писати».

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.