...

Експерти розповіли, чому ремонт квартир під ключ обійдеться дешевше

Експерти розповіли, чому ремонт квартир під ключ обійдеться дешевшеБагато українців, бажаючи зробити ремонт у своїй оселі, помиляються в думці щодо поетапності проведення робіт. Так, більшість вважає, що вигідніше робити ремонт не у всій квартирі або будинку відразу, а це помилково. Експерти, що спеціалізуються на будівельній сфері в Україні відзначають, що найбільш фінансово вигідним є ремонт житла «під ключ».

«Комплексний або, як його можна назвати, повний ремонт квартир або будинків виконують у випадках, коли замовник планує повністю перетворити свою житлоплощу і готовий придбати всі необхідні матеріали», – розповів будівельник однієї зі столичних компаній, що спеціалізуються на комплексних ремонтних роботах.

За його словами, плюсів від ремонтних робіт «під ключ» маса. Це і велика відповідальність будівельників, адже всі роботи виконуються одним колективом, і кожен з робітників знає, які матеріали використовувалися на тій чи іншій ділянці приміщення. Тому, ремонт квартир під ключ може дозволити заощадити на робочій силі, адже необхідності наймати сторонніх фахівців у замовника не буде.

Також такий ремонт більш довговічний – виконавцям, попросту, не вигідно проводити неякісні роботи, адже на відміну від поетапних робіт, замовник завжди буде знати, хто і які роботи в квартирі або будинку виконував і куди, в разі необхідності, можна буде звернутися з претензіями. Саме тому будівельниками використовуються тільки якісні матеріали, які можуть бути і дещо дорожчі, проте прослужать власнику приміщення довгі роки, а то й десятиліття.

Найголовнішою проблемою, на думку представників українських будівельних компаній, що спеціалізуються на комплексних ремонтах, є недовіра населення. Однак цей фактор поступово відкидається, за допомогою інформування українців і наявності позитивних відгуків колишніх замовників.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.