Чоловіки також потерпають від передменструального синдрому

Чоловіки також потерпають від передменструального синдромуКоманда провідних науковців провела унікальний експерименту свожму роді, підсумок якого здивував всіх фахівців.

Як виявилося, з допомогою проектів лікарі виявили, що представники сильної статі, як і дами, страждають від передменструального циклу. Таку інформацію ініціатори випробувань розповіли після проведення додаткових дослідів і спостережень. Треба зауважити, що в проведенні досліджень взяли участь 2000 чоловіків, які перебувають на території Російської Федерації.

Виявилося, що більшість хлопців регулярно відчувають ПМС. Таким чином, в ході реалізації експериментів медики зафіксували, що юнаки, як і дівчата, страждають від передменструального періоду. Підсумки лабораторних випробувань і дослідів були оприлюднені в одному із закорлонних видавництв. Головною метою здійснення випробувань було виявлення того, наскільки часто сильна стать страждає від прояви ПМС.

26% респондентів заявили про те, що їм хоч раз у житті, але довелося зіткнутися з передменструальним симптомом. У цей час хлопці відчувають сильну слабкість і постійний голод.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.