...

Стала відома причина, чому Міккі Рурк потрапив до інвалідне крісло

Стала відома причина, чому Міккі Рурк потрапив до інвалідне кріслоЯк відомо, напередодні були оприлюднені знімки, на яких актор Міккі Рурк знаходився в інвалідному кріслі, коли прибував до аеропорту в  Лос-Анджелес. Ці фото, на якому актор Міккі Рурк відображений сидячим в інвалідному кріслі, наробили багато шуму. Втім, представники актора пояснили їх досить несподівано, зазначивши, що ніяких причин, щоб хвилюватися, немає.

Виявилося, всьому виною втома: виснажливий графік не дозволяє голлівудському артистові добре висипатися. Асистент розвіяв усі чутки про наявність будь-яких серйозних хвороб у зірки. Міккі Рурк був помічений в аеропорту Лос-Анджелеса пересувається в інвалідному кріслі. Супроводжували відомого голлівудського актора два асистенти. Один з них розповів, що змусило зірку використовувати крісло-каталку.

«Все добре з Міккі! Ніяких хвороб у нього немає. Ми були на зйомках фільму і після закінчення відразу поїхали в аеропорт. Ми просто не спали багато годин і багато працювали. Ось я і попросив, щоб Міккі зустріли з кріслом. Жодних проблем зі здоров’ям, слава Богу, у Міккі немає. В Америці це абсолютно нормальна практика, якщо людина втомилася, зустрічати його з кріслом», – зазначив представник зірки.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.