...

Виробник кетчупів і майонезів ТМ «Торчин» – український рекордсмен по виробленню продукції на одного працюючого

Виробник кетчупів і майонезів ТМ «Торчин» - український рекордсмен по виробленню продукції на одного працюючогоІноді образне порівняння вражає більше, ніж навіть дуже високі абсолютні показники.

Приміром, на підприємстві ПрАТ «Волиньхолдинг» працює близько 700 чоловік, які виробляють половину всіх соусів України! А якщо сказати: «Волиньхолдинг» – український рекордсмен по виробленню продукції на одного працюючого – це, погодьтеся, «чіпляє». А так і є: ніякий інший робітник – ні в металургії, ні в аграрному секторі, машинобудуванні та ін. – не виробляє (у грошовому еквіваленті) так багато, як на «Волиньхолдинг»!

Філософія Nestle передбачає: головна цінність – це людина, розповідає директор підприємства Ольга Щербакан. – Отже, забезпечення безпеки – вимога номер один на виробництві. Це стосується як персоналу та відвідувачів фабрики, так і нашого споживача. Чіткі правила техніки безпеки (включаючи і санітарну безпеку) – альфа і омега виробничого процесу на «Торчині». Все починається з малого: чистий виробничий одяг щодня, постійна дезінфекція рук при переходах співробітників з приміщення в приміщення. І закінчується багаторівневим контролем якості сировини і готової продукції.

Складський комплекс Nestle в с. Смолигів (введений в дію в 2010 р) є одним з найбільших у Європі логістичним центром для зберігання готової продукції та сировини. Його потужність становить 250 тис. тонн на рік. Реальний щомісячний оборот – 15 тис. палет з сировиною і готовим товаром.

Важливу роль в успішності бренду зіграли вдалі інновації. Зокрема – перехід на м’яку упаковку «дой пак» – зручний і дуже подобається українським господиням.
Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.