...

Як спланувати ідеальне бюджетне пересування?

Кожна людина потрібно відпочивати. І кожна людина замислюється про те, як провести своє ідеальне подорож, при цьому відпочити і набратися сил. Для кого-то ідеальне подорож – це провести весь час на пляжі. Для кого-то – з’їздити в гори, а для кого-то побувати на всіх пам’ятках Хмельницького. Ідеали багато, а мета одна – щоб подорож пройшло ідеально. Але як зробити його бюджетним? Саме про планування бюджетних подорожей ми сьогодні і поговоримо.
Для початку слід сказати, що планувати свою відпустку варто заздалегідь, щоб розпланувати все до найдрібніших подробиць, щоб під час подорожі ці маленькі подробиці не стали великими проблемами, які завадять вам провести час без суєти.
І так ось три пункти, які слід пам’ятати при плануванні ідеального подорожі. По-перше, потрібно визначити бюджет, який ви готові виділити для подорожі. Тобто приблизний мінімум і максимум, який ви готові витратити. По-друге, визначитися з тим, що ви хочете робити у відпустці. Знову ж лежати на пляжі або кудись з’їздити. І нарешті, визначити місце поїздки, від якого буде залежати бюджет і вартість квитка на Хмельницький автобус, який ви можете купити онлайн на сайті.
Як визначитися з бюджетом?
Для того щоб розрахувати бюджет треба зрозуміти як ви хочете подорожувати – як бюджетний турист або багатий. А так же виділіть суму, яку ви готові витратити на подорожі. І в міру планування подорожі спробуйте вкластися в бюджет.
Економія в квитках
Подумайте про квитки. Купуючи їх заздалегідь або встигнувши купити по субсидії на тих напрямках, в яких вона діє ви можете заощадити не малу суму, яку ви зможете витратити в подорож на ті ж екскурсії і сувеніри. Однак треба пам’ятати, що кількість пільгових квитків завжди обмежена і є обмеження за віком. Також, можна подивитися рейси з пересадками, які найчастіше стоять дешевше.
Економія на транспорті
Крім квитків на літак, можна заощадити на транспорті. Для багатого туриста можна заздалегідь замовити оренду машини або подивитися вартість таксі. І вже потім приблизно порахувати, скільки ви витратите на транспорт за час подорожі. Більш бюджетний варіант транспорт є автобус. Якщо ви вирішили під час подорожі пересуватися автобусом, то не полінуйтеся подивитися маршрути і вартість квитків. Самий бюджетний варіант є автостоп. Чи не найнадійніший варіант, але все ж це хороша економія.
Економія на проживанні.
Ще одна можливість добре заощадити – це економія на проживанні. Як не крути найдорожчий варіант – це готель. Тут вже дивіться по вашому бюджету. Більш бюджетний варіант – хостел. І не думайте, що потрібно шукати хостел десь на околиці міста. Все це далеко в минулому. Зараз хороші і бюджетні хостели часто знаходяться в самому центрі міста, що дозволить вам економити на транспорті, адже вам не доведеться добиратися до центру – ви вже будете там. І, мабуть, самий бюджетний варіант – це за допомогою спеціальних сайтів знайти людину або сім’ю, які готові надати вам житло безкоштовно. Таке часто можна зустріти в інших країнах.
Їжа.
На цьому пункті економити не варто, але все ж можна. По-перше, подивіться на сайті готелю або хостелу є у них харчування і чи входить воно в ціну номера або кімнати. Якщо ви не хочете їсти в готелі, то подивіться по інтернету найближчі кафе. Зазвичай в будь-якій країні є кафе, в яких можна не дорого поїсти.
Дозвілля.
Ну і останнє, але не менш важливе, про що потрібно подумати – це дозвілля. Велика частина бюджету має бути спрямовано саме на нього, щоб провести незабутню подорож. А на що – вирішувати вам. Бажаю вам ідеальне подорож!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.