...

ПівденМаш виконує замовлення, не зважаючи на кризу

ПівденМАШ завершив першу ступінь ракети-носія Антарес

Незважаючи на кризу, сьогодні дніпропетровський ПІВДЕНМАШ продовжує заплановане виробництво ракетної техніки та її комплектуючих за укладеними контрактами. Підприємство, як завжди, в повному обсязі і в строк виконує свої договірні зобов’язання. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

2 жовтня 2015 року ДП “ВО ПМЗ ім. А.М. Макарова” здійснена поставка двох основних конструкцій першого ступеня ракети-носія “Антарес”. Продукція була виготовлена ​​і поставлена ​​у строки, обумовлені контрактом. Між ДП “ВО ПМЗ ім. А.М. Макарова” і компанією Orbital Sciences Corporation укладений контракт терміном до 2019 року. У рамках договору завод здійснює виготовлення і поставку основної конструкції першого ступеня ракети-носія «Антарес». Крім цього, ПІВДЕНМАШ продовжує співпрацю за низкою програм мирного освоєння космосу і готовий до нових проектів.

Антарес на платформі (ЮЖМАШ)

Для довідки:
Перший демонстраційний пуск ракети-носія «Антарес» відбувся 22 квітня 2013 року. На сьогоднішній день здійснено п’ять пусків даної ракети-носія. Наступний старт запланований на березень 2016 року.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.