...

А ви ще досі переживаєте з приводу звільнення?

А ви ще досі переживаєте з приводу звільнення?Звільнення з роботи – це завжди процес, який супроводжується негативними емоціями, стресами, а подекуди навіть і депресією. Проте до цього процесу варто ставитись по-філософськи, оскільки це можливість щось змінити і зайнятися чимось значно цікавішим та прибутковішим.

Так, багато відомих людей також пережили звільнення, але це не зламало їх, а навпаки – стало поштовхом до нових звершень. Стів Джобс у тридцятирічному віці був звільнений з компанії, засновником якої він був сам. Томас Едісон був звільнений з офісу Western Union, де вночі проводив експерименти і зіпсував стіл свого директора. А потім він винайшов фонографа. Волт Дісней був звільнений з посади аніматора за браком фантазії! Опра Вінфрі – відома телеведуча, була звільнена з першої роботи через те, що дуже сильно переживала кожну новину, але саме це потім зробило її всесвітньо відомою!

І таких зіркових прикладів ще дуже багато. А ви ще досі переживаєте з приводу звільнення? Думаю, не варто більше так хвилюватись.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.