...

Більша частина іноземних інвестицій зосереджена в Дніпропетровській області та Києві

Більша частина іноземних інвестицій зосереджена в Дніпропетровській області та КиєвіЗа даними експертів, близько двох третин іноземних інвестицій було акумульовано саме у Дніпропетровську область та столицю України, це більше 65% від усіх іноземних інвестицій.

В інших регіонах України ситуація не така втішна. По областях іноземні інвестиційні кошти розподіляються дуже нерівномірно, що спричиняє диспропорційність розвитку всіх інших регіонів. Лише у Дніпропетровськ та Київ було влито 65% всіх іноземних інвестицій, в той час, коли у інші чотирнадцять регіонів цей показник сумарно дорівнював 1%. Така ситуація покликана поставити завдання перед нашими можновладцями врегулювати момент іноземного інвестування, і зробити все максимально можливе для досягнення «економічної гармонії».

Як заявляє Світлана Ковалевська, – експерт Інституту суспільно-економічних досліджень, пріоритетною метою для економіки України є розробка інвестиційного проекту всієї країни з точки зору стратегічно важливих завдань.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.