...

Дослідники із Росії відправлять у космос арктичні бактерії

Дослідники із Росії відправлять у космос арктичні бактеріїЗа нещодавними заявами вчених, в Європі не так давно було виявлено новий смертельний вірус.

У рамках нового проекту вчені із Росії планують відправити в космос такі бактерії, які знаходились в наднизьких температурах у льодовиках Арктики та Антарктиди протягом мільйонів років. Таким чином, вчені планують дізнатися, чи змогли би земні мікроорганізми існувати в таких кліматичних умовах.

За останніми повідомлення стало відомо, що бактерії будуть відправляти на планету Марс. Дослудники стежитимуть як будуть поводити себе бактерії в нових умовах і чи вдасться їм вижити, і якщо вдасться, то наскільки часу їх вистачить. Також вчені вирішили з’ясувати, чи не заніс випадково якийсь апарат із нашої планети мікроорганізми на якусь іншу планету із планет Сонячної системи.

Проводити запуск бактерій вирішили за допомогою використання космічного апарату «Біно-М». Відзначають, що запуск відбудеться не швидше 2020 року, а тривалість польоту складатиме 30 днів.

Автор: Ірина Колесник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Этот сайт использует Akismet для борьбы со спамом. Узнайте, как обрабатываются ваши данные комментариев.